Növényvédelem növényápolás

Biola készítmények környezetbarát,növényvédőszernek nem minősülő növényvédelmi hatású termékek

Összetételük alkalmassá teszi a biotermesztésben történő felhasználásukat. A készítmények hatóanyaga napraforgó olaj,mely a környezetben lebomlik,így az esetleg talajra kerülve ott nem halmozódik fel,ellentétben az ásványi olajat,parafint stb. tartalmazó készítményekkel. A készítmény a kertészeti és szántóföldi kultúrákban a különböző szennyeződések,károsító maradványok eltávolítására,valamint az élő károsítók fizikai távol tartására és eltávolítására használható a táblázatban megadott koncentrációkban. A kijuttatáshoz szükséges vízmennyiséget az alkalmazott növényvédő szer technológiai ajánlásának megfelelően,a kultúrától,a kezelendő felület nagyságától és az alkalmazott növényvédelmi gép típusától függően kell megválasztani. Permetezés után azonnal szedhető,alapos mosás után fogyasztható a termés. Hatékonyan védekezhetünk vele a vírushordozó levéltetvek,ellen. A Biola készítmények használhatók valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában,szabad földön és zárt termesztőberendezésben.

Biola agro és Biola plant növényápoló permetezőszer

Nincs munkaegészségügyi és élelmezésegészségügyi várakozási ideje,gyakorlatilag nem mérgező. Méhekre,az előírt technológia betartásával nem veszélyes,vízi szervezetekre mérsékelten veszélyes.

Nem alakul ki a szer elleni rezisztencia. Tapadásfokozóként a többi permetezőszer hatását elősegíti. A növények párologtatását csökkenti,ezáltal jelentősen javítja stressztűrő képességüket. A természetben lebomlik,nincs vegyszermaradék a környezetünkben. A levéltetvek által terjesztett vírusok károkozását is jelentősen csökkenthetjük a használatával.

A gyümölcsök,zöldségek tárolhatóságát növelhetjük a szer használatával úgy,hogy még szedés előtt permetezzük le a termést. Jól illeszthető az integrált növényvédelmi rendszerekbe. Biotermesztésben is használható.

Termékek megtekintése